Altijd het juiste glas

ruler

Het vinden van het ideale glas begint bij een uitgebreide oogmeting, waarbij we zowel een zichtanalyse als een oogonderzoek doen. Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek en de manier waarop je de bril gaat gebruiken raden wij een bepaald soort glas aan.

Ons aanbod

Bij ons heb je keuze uit een enorm aanbod kwaliteitsglazen:

  • Verschillende materialen en dikten (diverse kunststoffen en soorten glas)
  • Verschillende eigenschappen (krasvast, ontspiegeld, zelf kleurend)
  • Diverse coatings (bv. filter voor blauwlicht)
  • Enkelvoudig- of multifocaal
  • Uitgebreide selectie ‘health” glazen voor bv nachtblindheid of PC gebruik
  • Razendsnelle take-away service

Instant Glasses

Vandaag nog een bril met glazen nodig? Onze tempeliers hebben een flinke voorraad dunne, enkelvoudige en ontspiegelde glazen (met een sterktebereik van +6 tot -6 en een cilinder van 2) op voorraad. Als je niet al te laat op de dag je bril uitzoekt, zorgen wij ervoor dat we hem dezelfde dag je bril kunt meenemen!

ruler

Direct afspraak inplannen?

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum in cijfers zonder tussenstreepjes (voorbeeld: 3 oktober 1967 = 03101967). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken en wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

ruler

Heb je een vraag?

Bedankt voor je bericht, je hoort van ons.