Onze monturen
ruler

Hartger Fijten

Mooi

Een selectie van onze meest exclusieve merken. Bekend van de catwalk; kunstzinnig en gemaakt van bijzondere materialen. Voor iedereen die met zijn bril een echt statement wilt maken.

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Ook mooi

Een gevarieerde selectie van onze verfijnde en onderscheidende designbrillen van prachtige merken. Van high street fashion tot rock & roll urban en van sportief tot stijlvol zakelijk.

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Oud Mooi

Een selectie van onze klassieke, authentieke nooit gedragen brillen uit de jaren 60 to en met 90. Geen nep, maar echt vintage dus. Maar dan wel met de allerbeste, moderne glazen!

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Zon en Sport

Een kleine indruk van onze collectie van bijzondere zonnebrillen en sportbrillen. We zullen er spoedig meer laten zien.

Bekijk aanbod >

All eyes on KIKA

Wij nemen ook dit jaar weer deel aan de Mud Masters, die zal plaatsvinden op 11 juni. We zamelen geld in voor stichting Kika, een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker. Wij geloven dat het belangrijk is om ons in te zetten voor het goede doel en met onze deelname aan de Mud Masters hopen wij bewustzijn te creëren en fondsen te werven om het werk van Kika te ondersteunen.

Help mee!

Wij zouden het enorm waarderen als je ons zou willen ondersteunen in onze inspanningen door een donatie te doen via onze actiepagina: www.mudmastersvoorkika.nl/all-eyes-on-kika.


All eyes on KIKA

ruler