Onze monturen
ruler

Hartger Fijten

Mooi

Een selectie van onze meest exclusieve merken. Bekend van de catwalk; kunstzinnig en gemaakt van bijzondere materialen. Voor iedereen die met zijn bril een echt statement wilt maken.

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Ook mooi

Een gevarieerde selectie van onze verfijnde en onderscheidende designbrillen van prachtige merken. Van high street fashion tot rock & roll urban en van sportief tot stijlvol zakelijk.

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Oud Mooi

Een selectie van onze klassieke, authentieke nooit gedragen brillen uit de jaren 60 to en met 90. Geen nep, maar echt vintage dus. Maar dan wel met de allerbeste, moderne glazen!

Bekijk aanbod >
Hartger Fijten

Zon en Sport

Een kleine indruk van onze collectie van bijzondere zonnebrillen en sportbrillen. We zullen er spoedig meer laten zien.

Bekijk aanbod >

Klare taal!

Wij houden van klare taal! Wij zijn ook trots om schiedammer te zijn en dragen dit ook uit. Als je de tempel betreedt ,zie je dat de kleuren van Schiedam, geel en zwart, terugkomen in het interieur. Schiedam is ook de Jeneverstad van de wereld, en indirect, is gin ook Schiedams, de Engelsen hebben het hun echter eigen gemaakt.
Jullie verwachten van ons het mooiste en het beste wat de optiek te bieden heeft, wij doen er ook alles aan om dit waar te maken. Om ons Schiedamgevoel op een nog hoger niveau te zetten hebben wij ,ism Serious Bee Distillers, onze eigen Jenever, Tempel Jenever, gecreëerd.


Klare taal!

ruler