Klare taal!

23 december 2022

Wij houden van klare taal! Wij zijn ook trots om schiedammer te zijn en dragen dit ook uit. Als je de tempel betreedt ,zie je dat de kleuren van Schiedam, geel en zwart, terugkomen in het interieur. Schiedam is ook de Jeneverstad van de wereld, en indirect, is gin ook Schiedams, de Engelsen hebben het hun echter eigen gemaakt.
Jullie verwachten van ons het mooiste en het beste wat de optiek te bieden heeft, wij doen er ook alles aan om dit waar te maken. Om ons Schiedamgevoel op een nog hoger niveau te zetten hebben wij ,ism Serious Bee Distillers, onze eigen Jenever, Tempel Jenever, gecreëerd.


Jenever van Tempel!

Net zoals onze brillen ,is deze drank écht een top product, een echte Ouwe Klare, dus zacht van afdronk, én met een verrassend bouquet van smaken. Onze Tempel jenever leent zich dus ook uitstekend voor cocktails. Dusdanig dat wij, Tempel Optiek, zijn gaan samenwerken met Marciano van cocktailbar POST Schiedam, dé hotspot van Schiedam. Hij heeft,met ons als testklant.. de Tempel cocktail ontworpen, en deze heet ; ‘’Klare Taal’’ Koop bij ons een complete bril, je krijgt dan van ons jouw voucher ! Vervolgens nodigen wij je van harte uit om langs Post Schiedam te gaan met deze persoonlijke voucher. Je krijgt van ons jouw Klare taal cocktail geserveerd bij Marciano,én je krijgt ook van ons jouw fles Tempel Jenever!

Wees er wel snel bij, onze voorraad is beperkt!

Jenever van Tempel!

Fijne dagen, en een Gelukkig nieuwjaar!

Nadine, Hartger, Kerstin en Elbert


Video: "Kinderen steeds sneller bril nodig"


<style>#case-resolving img{display:none !important;}</style>Video:

ruler