Thuis- en ophaalservice

ruler

Ben je minder mobiel door bijvoorbeeld ziekte of een wat hogere leeftijd? Maak dan een afspraak en een van onze Tempeliers komt gewoon bij je thuis langs voor een oogmeting of het uitzoeken van een prachtige, nieuwe bril.

Service aan huis

Het thuis doormeten van je ogen gebeurt door een van onze ervaren professionals met moderne apparatuur. Als je dat wilt, brengen we direct een selectie van onze mooiste monturen voor je mee, zodat je samen met familie of verzorg(st)er gelijk een mooie, nieuwe bril kunt kiezen. Want goed kijken is belangrijk, maar er goed uitzien ook!

Ophaalservice

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je in plaats van een bezoek thuis gewoon liever naar onze prachtige, nieuwe winkel wilt komen. Daar kun je de volledige collectie monturen bekijken. Daarnaast is de winkel op zichzelf al een bezoek waard! Ben je minder mobiel en heb je geen eigen vervoer? Maak dan een afspraak en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze ophaalservice. Geef dan ook direct door of het alleen om een oogmeting gaat of ook om het uitzoeken van een nieuwe bril. Wij zorgen er dan voor dat je van huis gehaald én gebracht wordt.

Langsbrengen

Zodra je bril helemaal klaar is, komen wij deze gewoon weer bij je thuis langsbrengen en natuurlijk gaan we niet weg voordat de bril weerperfect zit! Dat is nog eens service met een hoofdletter S toch?

Maak direct een afspraak.

ruler

Meer info of afspraak maken?


Bel ons: 010 473 5919
Mail ons: info@tempeloptiek.nl
ruler

Neem contact met ons op

Bedankt voor je mailtje, je hoort van ons.